NEN Connect normpakketten

Het actueel houden van normen is een tijdrovende klus, maar dat hoeft niet zo te zijn! Met NEN Connect heeft u online toegang tot uw normencollectie. Zonder dat u ernaar om hoeft te kijken en voor een vast bedrag per jaar. De normen in NEN Connect zijn altijd actueel en de vervallen versies blijven beschikbaar.

Met de handige zoekfunctie vindt u snel de juiste norm. Is er een nieuwe versie verschenen? Dan krijgt u hiervan bericht via de attenderingsmail. Uiteraard staat de nieuwe norm al klaar om als PDF te downloaden. Ook kunt u eenvoudig uw eigen bedrijfsdocumenten beheren via NEN Connect. Wel zo handig, want zo weet u zeker dat u en uw collega's altijd over de juiste documenten beschikken.

NEN Connect Machinerichtlijn Essentieel

Dit NEN Connect-pakket bestaat uit een selectie van essentiële normen die onmisbaar zijn om aan de veiligheids- en gezondheidseisen uit de Machinerichtlijn te voldoen. Het bevat circa 26 normen en publicaties. NEN Connect Machinerichtlijn Essentieel biedt u de belangrijkste normen die onder de Machinerichtlijn 2006/42/EG vallen. Altijd actueel en overal online. Met de handige zoekmachine vindt u direct de juiste machinerichtlijnnorm, die u vervolgens eenvoudig afdrukt. Dit en nog veel meer is het gemak van NEN Connect.

Voor wie

Werkt u met de machinerichtlijn? Dan is het belangrijk dat u beschikt over alle actuele Machinerichtlijnnormen. Met NEN Connect Machinerichtlijn Essentieel heeft u gegarandeerd de laatste versie in huis.Voordelen NEN Connect pakket Machinerichtlijn Essentieel

• Online toegang tot 26 essentiële machinerichtlijnnormen
• Altijd de actuele normen inclusief aanvullingen en correcties volledig toegankelijk
• Automatisch bericht bij een herziening en direct online toegang tot de herziende norm
• Printen van (delen van) normen
• Profiteer van de voordelen van NEN Connect tegen een voordelige prijs
• Slechts één keer per jaar een factuur
• Specifieke normen en eigen documenten kunnen worden toevoegen aan abonnement
• Attendering op andere normen mogelijk

Mist u normen in dit pakket?

U kunt ook kiezen voor een collectie op maat: vraag een vrijblijvende offerte aan (Binnen 5 werkdagen in uw mailbox) of neem direct telefonisch contact op met NEN Klantenservice (015) 2 690 391.

Bestel het NEN Connect-pakket »